Android platvormi põhise liitreaalsuse tarkvara arendamise algmõisted

Nimi
Alan Durnev
Kokkuvõte
Liitreaalsus on üha enam arenev tehnoloogia. Lisaks meelelahutusele
on liitreaalsus leidnud kasutust nii meditsiinis, sõjaväes, masinaehituses kui ka teistes suurtes ettevõtluse ning riigiga seotud valdkondades. Arendusmeeskondade eesmärk on saavutada võimalikult hea jõudlus ning visuaalsed tulemused nende poolt toodetavas tarkvaras sõltumata kasutuspiirkonnast. Liitreaalsuse tarkvara põhitehnoloogia sõltub väga
palju meeskonnale kättesaadavatest ressurssidest. See tähendab, et paremate võimalustega organisatsioonid saavad lubada endale tipptehnoloogiaid ning oma arendusmeeskondi, mille abil on neil võimalus implementeerida uusi liitreaalsuse tarkvaralahendusi. Samal ajal on aga tavalised firmad piiratud aja, meeskonna ja raha poolest, mis omakorda sunnib neid kasutama turul olemasolevaid lahendusi - tööriistakomplekte.
Sellest lähtuvalt keskendub käesolev töö vajalikele teadmistele, mida läheb vaja erinevate liitreaalsuse tööriistakomplektide kasutamisel. Selleks, et luua edukalt valmis liitreaalsuse tarkvara, on välja valitud kindlad raamistikud, millest koostatakse ülevaade, mida testitakse ning võrreldakse. Lisaks sellele õpetatakse uurimise käigus selgeks ka mõned põhiteadmised liitreaalsuse arendamiseks Androidi platvormi näitel.
Lõputöö keel
inglise
Lõputöö tüüp
Bakalaureus - Informaatika
Juhendaja(d)
Artjom Lind (MSc), Amnir Hadachi (PhD)
Kaitsmise aasta
2017
 
PDF