Arvutimuuseumi audio-visuaalne giid - VÕETUD/BOOKED

Organisatsiooni nimi
Mobile & Cloud Computing Laboratory
Kokkuvõte
Sobiv tudeng on leitud antud teemat ei saa enam valida/ Suitable candidate has bee chosen topic is not available anymore.

TÜ arvutimuuseum https://arvutimuuseum.ut.ee/ asub alates jaanuarist 2020 Delta õppehoone I korrusel, kuid on avatud ainult ettetellimisel. Idee on koostada arvutimuuseumile digitaalne (audio-visuaalne) giid, mis võimaldaks ka mitte valdkonna ekspertidel muuseumi külastajaid viia. Lõputöö raames tuleks uurida erinevaid võimalusi audio-visuaalse giidi loomiseks ning koostada giidi protüüp koos valitud eksponaatide kirjeldustega. Valminud giidi peab olema lihtne edasi arendada ja sisu lisada. Teema püstitajal on ettekujutus, et lahendus võiks olla pigem veebilehe vormis (ei vaja eraldi allalaadimist), mitte nutirakendus, mis eeldab nutiseadmesse paigaldamist. Automaatset positsioneerimist ei ole vaja ning külastaja võib ise valida nimekirjast huvipakkuva objekti. Töö võiks kirjutatada eesti keeles. Töö on sobilik pigem magistri tudengile (eesmärk on saada viimistletud töötav lahendus), kuid magistritudengi puudumisel lahendatav ka motiveeritud bakalureusetudengil.

Lõputöö valimiseks tuleb kindlasti konsulteerida eelnevalt kas teema on vaba ning kas minu hinnangul olete te sobiv kandidaat juhendajaga Alo Peets alo.peets@ut.ee
Lõputöö kaitsmise aasta
2020-2021
Juhendaja
Alo Peets
Suhtlemiskeel(ed)
eesti keel
Nõuded kandideerijale
Eesmärk on saada viimistletud töötav audio-visuaal giid lahendus
Tase
Magister
Märksõnad
#arvutimuuseum #giid #veebileht

Kandideerimise kontakt

 
Nimi
Alo Peets
Tel
E-mail
alo.peets@ut.ee