Äriprotsesside simulatsioonimudelite avastamine sündmuste logidest

Nimi
Ihar Suvorau
Kokkuvõte
Taust. Automatiseeritud äriprotsesside simulatsiooni (BPS) mudeli avastamine on protsesside kaevandamise kogukonnas oluline saavutus. Peamised küsimused on nüüd seotud selle avastamise täpseks, kiireks ja tõhusaks muutmisega, et lõppkasutajatele rohkem väärtust pakkuda.
Eesmärk. See lõputöö lihtsustab juurdepääsu Simodile, pakkudes HTTP API-d ja võimaldab skaleeritavat BPS-i mudelite avastamist, mis haldavad tippnõudlust tõhusalt.
Meetodid. Skaleeritavus ja töökindlus on saavutatud hajutatud sündmustepõhise süsteemi loomisega, kasutades integratsiooni Kubernetes API-ga. Tõhususe mõõdikut on kasutatud lõpplahenduse skaleeritavuse kinnitamiseks; ja koormuse all töökindluse katse on näidanud, et süsteem suudab suure nõudluse korral kättesaadavaks jääda.
Tulemused. Valideerimiskatsete tulemused näitasid, et süsteem on skaleeritav väikese suurusega sündmuste logide jaoks ja vastupidav suure koormuse korral. Kuid 1, 2, 3 ja 4 töötaja sõlmedest koosnevaid kind-klastreid kasutanud testimiskeskkonna eripärad ei sobi suuremahuliste koormustestimise katsete jaoks.
Järeldused. See lõputöö pakub raamistikku skaleeritavate, töökindlate ja vastupidavate töövoogude käitamiseks Kubernetes BPS-i avastamiseks, mis võib olla kasulik protsesside kaevandamise kogukonnale. Täiendavat tööd on vaja Simodi arhitektuuri ülevaatamiseks ja väiksemateks sõltumatuteks komponentideks jagamiseks, et saavutada suurem mastaapsus ja ressursside kasutamine.
Lõputöö keel
inglise
Lõputöö tüüp
Magister - Tarkvaratehnika
Juhendaja(d)
Marlon Dumas, David Chapela de la Campa
Kaitsmise aasta
2023
 
PDF