Plokiahela lahendus puidust söe protsessi auditis

Nimi
Muhammad Zubair
Kokkuvõte
Plokiahela tehnoloogia ei arene mitte ainult krüptovaluutades nagu bitcoin ja ethereum, vaid laieneb ka muudes ärivaldkondades. Arhitektuuri mitmekesise olemuse tõttu saab see hõlpsasti integreeruda selliste keskkondadega, nt loaga või loata, olekuga või olekuvaba. See artikkel keskendub peamiselt loaga plokiahelale, hüperleedri kangale, selle rakendamisele ja sellele, kuidas seda kasutada puidust söe protsessi auditi automatiseerimiseks.
Uuringu teostamiseks valitakse disainiteaduslik lähenemine, mille käigus analüüsisime juhtumiuuringut, kujundasime tarkvaraarhitektuuri, töötasime välja lahenduse hüperleedri kanga abil, testisime ja hindasime seda määratletud hindamiskriteeriumitega. Tehnoloogiapinn nutikate lepingute ja veebiteenuste arendamiseks kettkoodi käivitamiseks ja pearaamatule juurdepääsuks on NodeJs.
Lõplik hindamine näitab, et hüperraamatu kangas on turvaline, kiire ja detsentraliseeritud muutumatu pearaamat. Jõudsime järeldusele, et see on sobiv lähenemine ja toob auditile kasu puidust söeks protsessile.
Lõputöö keel
inglise
Lõputöö tüüp
Magister - Tarkvaratehnika
Juhendaja(d)
Mubashar Iqbal, Fredrik Payman Milani
Kaitsmise aasta
2021
 
PDF