Testide teisendamine tekstidokumendist struktuursele kujule

Nimi
Tobias Reiter
Kokkuvõte
Käesoleva bakalaureusetöö eesmärk on veebipõhise rakenduse loomine Tartu Ülikoolile. Valikvastustega testide kasutus on e-õppes laialdane, kuid nende formaatide mitmekesisus ja spetsiifilised rakendused teevad raskeks nende koosloome ning eri keskkondade vahel taaskasutuse. Loodav süsteem võimaldab üles laadida Microsoft Wordi faili, mida saab ühiselt luua keskkondades Google Drive või MS Online. Peale üleslaadimist tagastatakse valitud väljundformaadis tulem, mille saab vastavasse õpikeskkonda – Tartu Ülikooli puhul Moodle'isse või Courserasse – laadida. Käesolev bakalaureusetöö on suuremas osas
praktiline. Teoreetiline osa annab ülevaate, miks on rakendus vajalik ja analüüsib kahe õpikeskkonna testide ekspordi ja impordi vahelisi erinevusi. Edasi kirjeldatakse rakenduse töökäiku ja arengut ning tuuakse välja põhilised tööpõhimõtted ja arhitektuursed valikud.
Teoreetilises osas selgitatakse tehtud rakenduse edasiarendamise võimalusi ja missuguseid tehnoloogiaid süsteemi loomiseks kasutati.
Lõputöö keel
eesti
Lõputöö tüüp
Bakalaureus - Informaatika
Juhendaja(d)
Jaak Vilo
Kaitsmise aasta
2024
 
PDF